Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Szederhold" by Catherine Anderson * eBook PDF Kindle ePub Free

Szederhold

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Szederhold
  • Author : Catherine Anderson
  • Release Date : January 01, 2018
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2574 KB

Description

A sikeres rodeĂłĂŒgynök, Ben Sterling sok Ă©v utĂĄn belefĂĄradt a szakmĂĄjĂĄval egyĂŒtt jĂĄrĂł ĂĄllandĂł utazgatĂĄsba. A vĂĄndorĂ©letet feladva, a farmjĂĄra költözik, gazdĂĄlkodĂĄsba kezd, Ă©s a testvĂ©rei nyugodt mindennapjait megirigyelve mĂĄr a csalĂĄdalapĂ­tĂĄson gondolkodik. A jĂłkĂ©pƱ cowboy kedvĂ©re vĂĄlogathatna a vĂĄros szĂ©psĂ©gei közĂŒl, Ă©rdeklƑdĂ©sĂ©t azonban kizĂĄrĂłlag a helyi kĂĄvĂ©zĂł Ășj tulajdonosa kelti fel. Az egyetlen szemĂ©ly, akinek a rokonszenvĂ©t Ășgy tƱnik, nem könnyƱ elnyernie.


Sissy Sue Bentley kemĂ©nyen megdolgozott azĂ©rt, hogy önĂĄllĂłan boldoguljon az Ă©letben. BĂŒszke a kis kĂĄvĂ©hĂĄzĂĄra, fĂŒggetlen Ă©s hatĂĄrozott nƑ, akinek sem az ĂŒzleti, sem a magĂĄnĂ©letĂ©ben nincs szĂŒksĂ©ge fĂ©rfi segĂ­tsĂ©gĂ©re. A gyermekkor nehĂ©z Ă©vei utĂĄn kamaszkori prĂłbĂĄlkozĂĄsai is tovĂĄbb erƑsĂ­tettĂ©k keserƱ tapasztalatĂĄt, miszerint „az erƑsebb nem” kĂ©pviselƑi csak bajt hoznak az Ă©letĂ©be. VĂ©lemĂ©nye egĂ©szen Ben Ă©rkezĂ©sĂ©ig megingathatatlannak lĂĄtszik. De vajon felĂŒlĂ­rhatja egyetlen pozitĂ­v talĂĄlkozĂĄs a korĂĄbbi Ă©vek fĂĄjdalmas emlĂ©keit?


Catherine Andersonnak a romantikus kisvĂĄrosban, Mystic Creekben jĂĄtszĂłdĂł regĂ©nyĂ©bƑl megtudhatjuk, mi mindenre kĂ©pes egy talpig fĂ©rfi, ha igazĂĄn szeret.


Download Free Books "Szederhold" PDF ePub Kindle